ANAHTAR PARTİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR « TARAFSIZ HABERCİLİK..

6 Mart 2026 - 15:23

ANAHTAR PARTİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ANAHTAR PARTİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

17 Kasım 2025 - 22:51

Anahtar Parti Erzincan İl Başkanlığı, partinin büyüme ve örgütlenme faaliyetleri kapsamında yeni üye kayıt çalışmalarını başlattı. Şehir merkezinde açılan stant aracılığıyla vatandaşlarla buluşan parti yetkilileri, halkı partinin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anahtar Parti Erzincan İl Başkanı Ahmet Korkmaz, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen üye kayıtlarının Erzincan’da da yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Başkan Korkmaz, “Anahtar Parti olarak Türkiye geneli eş zamanlı başlattığımız üye kayıtlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İlgi oldukça yoğun ve talep fazladır. Hedefimiz yılbaşına kadar 100 bin üyeye ulaşmak. Türkiye genelinde bu rakama ulaşmak üzereyiz ve ilgi son derece muazzam.” ifadelerini kullandı.

Korkmaz, vatandaşların partilerine olan ilgisinin her geçen gün arttığını vurgulayarak, “Her geçen gün büyüyen partimize katılmak isteyen vatandaşlarımızın sayısı oldukça yüksek. Açmış olduğumuz stantlarla bu ilgi ve alakayı yerinde gözlemleme imkanımız oluyor. Erzincan’da da Dörtyol mevkiinde başlattığımız üye kayıtlarımız yoğun ilgi görüyor ve kayıtlarımız her geçen gün artıyor.” dedi.

Parti yetkilileri, stantların yalnızca üye kaydı için değil, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak partinin amaçlarını ve projelerini anlatmak açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekti. İl genelinde yürütülen çalışmaların önümüzdeki dönemde daha geniş kapsamlı etkinliklerle sürdürüleceği belirtildi.

Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.