
1990 yılında Alaattin Tuncay tarafından Erzincan Merkez çarşısında hizmete başlayan Tuncaylar Yapı market işletmesinin yeni binasında açılışı yapılarak hizmete başladı.
Yeni Hizmet binasının açılışına Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin karakelle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Kelkit Belediye başkanı Ünal Yılmaz, Erzincan Ticaret ve sanayi odası başkanı Ahmet Tanoğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, siyasi Parti temsilcileri, Erzincan esnafı ve davetliler katıldı..
SİZ DEĞERLİ KATILIMCILARA VE ERZİNCAN HALKINA SULTANIM HOŞ GELDİNİZ DİYORUM
Açılış konuşmasını yapan Tuncaylar Yapı Market yönetim kurulu başkanı Fatih Tuncay; Bugün bizim için özel bir gün. Rahmetli babamın kuruculuğunu yaptığı firmamızın 35’nci yılına özel bu mağazayı açmak bizlere nasip oldu. Rahmetli babam ticari faaliyetine 1985 yılında Hükümet Caddesinde çay ocağı işletmesi ile başladı. İlerleyen süreçte 1990 yılında Merkez Çarşısında inşaat sektörüne başlayarak Tuncaylar Yapı Market firmasını kurdu. 35 yıl boyunca seçkin markalar ile çalışarak kalite, güven, hoşgörü ve ahlaki ilkesiyle bugünlere geldi. Bizde 3 kardeş babamızdan almış olduğumuz bu bayrağı daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Rahmetli babam iş yerimize gelen her kişiye “Sultanım” diye hitap ederdi. Çünkü babam için insana değer vermek ve insanları sevmek çok kıymetliydi. Bende babam gibi siz değerli katılımcılara ve Erzincan halkına Sultanım hoş geldiniz diyorum” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Açılış konuşmasını yapan Tuncaylar Yapı Market yönetim kurulu başkanı Fatih Tuncay’dan sonra firma sahipleri ve protokol üyeleri bol kazançlar temennisinde bulunarak, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.